Saturday, 5 January 2013

Jersi Pahang FA 2013/2014 - Updated

untuk geng pahang sekalian terutama gadis chelsea koi. ni adalah gambar jersi pahang untuk musim 2013/14. koi saja post untuk tantapan anda sekalian.

Sorry ya, yang ini jersi tahun lepas, kat bawah tu jersi baru.
Nampaknya Pahang ada GENTING yang sponsor kayo baq ang!! Boleh KASINO free leee


Jersi JDT rm40+postage berinat boleh sms/whatapps ke 0148471813 atau email admin@akuottel.com

6 comments:

  1. ni tahun lepas punya bro.. season ni punya dia ada satu line biru kat tengah.. sponsor aku tak pasti

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok bro,, tak perasan pulak, saya dah update dah

      Delete
  2. Kat blah slangor ni kt mne de jual jersi pahang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu pergi je uptown berdekatan bro, belambak ada.

      Delete
    2. Mmg blmbak jersi pahang bro tp x de line biru kt dpan bwah koler la

      Delete
  3. Yg atas tu jersi yg hanya utk piala malaysia 2012

    ReplyDelete

Anda Dibenarkan Komen Dengan Bahasa Yang Rosak Dan Bangang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...